LAHJOITTAJAREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

Kiitos, että olet kiinnostunut Suomen Pakolaisavun työstä sekä pakenemaan joutuneiden ihmisoikeuksien ja mahdollisuuksien tukemisesta.

Me Suomen Pakolaisavussa olemme sitoutuneet kunnioittamaan ja turvaamaan kanssamme asioivien henkilöiden yksityisyyttä.
Käsittelemme ja säilytämme lahjoittamisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja soveltaen Euroopan unionin ja Suomen lainsäädäntöä sekä viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita. Tietosuojalausuntoa sovelletaan luonnollisten henkilöiden henkilötietojen käsittelyyn riippumatta siitä, oletko yksityishenkilö, yhteisön tai yrityksen edustaja.

Tietosuojalausuntoa ei sovelleta muiden yhtiöiden tai organisaatioiden tarjoamiin palveluihin tai verkkosivuihin, vaikka pääsy näihin palveluihin tapahtuisi Suomen Pakolaisavun verkkosivun tai palveluiden kautta. Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Yhteydenottopyynnöt voi lähettää osoitteeseen tietosuoja@pakolaisapu.fi tai lahjoittajapalvelu@pakolaisapu.fi. Olethan meihin yhteydessä jos haluat, että tietosi poistetaan lahjoittajarekisteristämme.

Lue tietosuojaseloste kokonaisuudessaan tästä. 

Lisäksi Suomen Pakolaisavulla on palvelukohtaisia tietosuojaselosteita (pdf), joissa kerrotaan henkilötietojen käsittelystä kyseisen palvelun osalta.

SIVUN YLLÄPITO

Tätä sivustoa ylläpidetään ainoastaan Euroopassa (Irlannissa ja Saksassa) sijaitsevissa Amazon Web Services (AWS) -yhtiön datakeskuksissa:
Amazon Web Services Inc.
410 Terry Avenue North,
Seattle, WA 98109-5210, Yhdysvallat
http://aws.amazon.com

Kaikkia henkilötietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja ne suojataan kaksivaiheisella salauksella.
Yhtiö, iRaiser, pyrkii varmistaan korkeimman suojaustason kaikissa ratkaisuissaan.